Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Winsoft Group
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software gestiune, farmaceutic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Programul Market Original ofera solutii in ceea ce priveste gestiunea stocurilor, emiterea facturilor, tiparirea NIR-urilor, contabilitate primara, conectarea caselor de marcat, evidenta platilor si a incasarilor, pontaj, gestiuni individuale.

Programul se adreseaza tuturor obiectelor de activitate in care se pune accentul pe gestiunea stocurilor.

Programul are integrat si un modul propriu de productie.

Programul permite integrearea cititoarelor de coduri de bare, a imprimantelor termice de tiparire a etichetelor cu preturi si cod de bare, a terminalelor de inventar la raft.



Pharma original

PharmaOriginal este o solutie moderna si eficienta pentru gestionarea si controlul activitatii unei farmacii datorita numeroaselor functii pe care le pune la dispozitia utilizatorului.

PharmaOriginal s-a impus de la inceput pe piata de soft datorita capacitatii de a imbina managementul unei afacerii cu facilitatea utilizarii unui soft de gestiune.


Programul permite un control in timp real al stocurilor, oferind in acelasi timp usurinta in luarea deciziilor de aprovizionare si optimizare a stocurilor prin corelarea necesarului de produse cu intrarile de la furnizori si stocul optim prognozat.



Functiile standard
Aplicatia Pharma constituie o modalitate eficienta pentru gestionarea si controlul activitatii farmaciei, datorita functiilor pe care le pune la dispozitia farmacistului:

- Eliberarea de medicamente si produse parafarmaceutice.
- Preluarea listelor de medicamente si a celor de medici ; verificarea si raportarea retetelor (borderouri de decontare medicamente si de consum medici) ; transmiterea datelor (în format “.SOF”-format dorit de CNAS) de pe retetele compensate si gratuite catre: CNAS, CJAS, CASMB, OPSNAJ, CAT.
- Gestionarea eficienta a laboratorului farmaciei (definire Rp elaborari, Rp magistrale).
- Furnizarea de informatii si statistici pentru gestiunea farmaciei (informatii despre structura si valoarea stocului / desfacerii dintr-o anumita zi sau o anumita perioada) .
- Gestionarea cantitativ - valorica a intrarilor / iesirilor de medicamente si parafarmaceutice. Datele sunt structurate si în “Balanta cantitativ-valorica” în formatul dorit de CNAS, OPSNAJ, precum si de catre Ministerul de Finante.
- Gestionarea platilor facturilor : gestionarea facturilor platite, neplatite, scadente; optiune de plata integrala / partiala; evidenta modului de plata Numerar (nr. chitanta) / Banca (nr. ordin de plata) / CEC (fila CEC) / Card (chitanta card) .
- Contabilitate primara. tiparire N.I.R.-uri; tiparire situatie facturi; registru de casa; jurnal pentru cumparari facturi marfuri/cheltuieli; jurnal pentru vanzari; centralizator pe conturi al facturilor de marfuri/cheltuieli (conturi 371C, 4426, 401, 378, 4428, 371V, 767 ); raport de gestiune; descarcare de gestiune.
- Salvarea pe discheta / calculator a bazelor de date.
- Posibilitatea de comunicare cu casa de marcat.

Casele de marcat conectate: Datecs, Elka, Euro,Karat, Progress, Optima, Optimus, Sapel, Total, pe baza cablului de legatura si a protocolului de comunicare.

- Lucrul în retea de calculatoare. Posibilitate de comunicare intre farmaciile aceluiasi lant.
- Activitatea din farmacie poate fi supravegheata si controlata de pe orice calculator.
- Securitatea si stabilitatea programului.
Din Gura in Gura